2019-07-05
陪老公去左黃金買野,望落間舖頭靚靚仔仔野食又唔貴,入去試下。職員禮貌好好,落單上菜都好快手!燒咖哩芝士牛肉飯,勁多牛肉,好香嘅日式咖哩汁,配埋芝士撈埋一齊食勁正!三味芝士燒玉子,厚燒蛋呀🤤🤤🤤好好味,細個呀媽會話出街食蛋好蝕,但其實中意食嘅野,係叫物有所做值!🤩👍單骨雞翼:推介大推介!除左香脆,重點係單骨,岩晒我尼啲懶人呀😍🤩😍鹽燒海老湯烏冬:可以揀湯底-烏冬湯,忌廉湯,咖哩湯。諗左好耐要咩湯,老公話既然係食烏冬就揀烏冬湯,笑死😂烏冬煙韌彈牙,真係同個湯好夾(<老公話個湯係佢揀,一定要寫尼句😂😂)三色小食,有八爪魚仔,中華沙律同螺肉,$26食到三款小食好抵!紅豆抹茶,小丸烏龍奶茶,2杯都叫左小甜,涷冰冰茶香又不太甜,正!👍
職員禮貌好好,落單上菜都好快手!