2012-03-08 520 views
店舖位置指示唔清晰,我地幾個上去既時候都分別入錯左 SaSa,應該改善一下 signage。齋拼盤:拼盤只得指定兩款齋,味道麻麻,食剩好多。碧綠珊瑚:露筍又細條又老,上面既鮮奶蛋白 “一pat pat”又無味,好難食。蓮藕素鴨煲:主要食到鼓油味, 真係麻麻。金針雲耳冬茹烤麵:同蓮藕素鴨煲既調味好似,只是材料唔同左。日式芥末沙拉骨:芥末味太少,沙拉骨中間有一支甘蔗,感覺似食泰式蝦餅甘。沙嗲什錦串燒:最好食既菜,款色和味道各有特色,唔好似其他幾個菜甘相似既煮法和味道。甜品:紅豆糕和南瓜糕是飯後送既甜品,味道清甜,南瓜糕有一粒粒既南瓜係里面,味道幾好。我地額外點左桂花糕和湯圓,桂花糕清香爽滑,湯圓既糖水就太過甜。食物雖然大碟,但味道一般,而店員服務幾親切。
齋拼盤:拼盤只得指定兩款齋,味道麻麻,食剩好多。
蓮藕素鴨煲:主要食到鼓油味, 真係麻麻。
金針雲耳冬茹烤麵:同蓮藕素鴨煲既調味好似,只是材料唔同左。
食物雖然大碟,但味道一般,而店員服務幾親切。
湯圓
蓮藕素鴨煲
前菜
齋拼盤 (大)
金針雲耳冬茹烤麵
$150 (Dinner)
紅豆糕和南瓜糕
桂花糕