2024-08-26 125 views
餐廳設計簡潔,藍色主調,同一般出面暖色為主既餐廳唔一樣,成個感覺都好舒服,先黎份餐前小食 香脆可口既印度薄脆,醬汁有酸甜醬 薄荷醬 同 醃洋蔥,夠哂開胃。午飯套餐有南瓜忌廉湯❤同 沙律頭盤❤南瓜忌廉湯好creamy飲落一D都唔膩,仲有新鮮沙律菜配芝麻醬同炸蔬菜件,已經食慾大增!燒烤❤同 串烤❤雞腿 同 雞胸各一,肉質嫩滑,如果中意濃味既可以叫燒烤春雞,而串烤雞髀味道就清新D,最緊要黎到真係熱LAKLAK食落好滋味!!! 底部有香甜既洋蔥同菜絲,記得食埋呀!薄荷蝦❤蒜蓉烤餅❤烤餅有濃濃既蒜蓉香味,口感多脆小軟配埋薄荷蝦一齊食 就咁食都好好味, 不過配咖哩食就更加正瑪莎拉奄列❤口感好實在! 同埋勁大塊好厚! 入口干身,瑪莎拉香味又唔會com過蛋香味,好抵食!芒果酸奶❤香蕉酸奶❤如果再大配D就更滿足!!!
芒果酸奶❤香蕉酸奶❤如果再大配D就更滿足!!!