2024-01-27 895 views
依家要同大家嗌一嗌,我啱啱喺呢家店食嚟既咖喱炒飯,真係正到彈起👍。個飯粒粒分明,咖喋味足夠香郁,唔會驚有火藥味,真係炒得掂晒。加埋隻豬扒,肉質嫩滑,啖啖肉咁,食落去勁滿足。再講講隻蛋,流心得嚟又夠哂火候,真係蛋黃流得咁完美,真係冧晒心。另外個沙嗲牛肉,牛肉夠晒入味,肉感夠嚼勁,口感正!沙嗲汁濃稠得嚟又帶點微辣,簡直係味蕾既樂園😋。真係食咗之後會掂掂地諗住再嚟一碗。飲品方面,我自己選咗罐凍檸樂,清新提神,啱晒夏天飲。整體回頭率爆燈🌟,呢度嘅食物質素同味道都係勁正,一啲都唔輸俾啲高檔食肆。服務快手快腳,幾好!下次一定會再拖埋啲友仔同屋企人一齊黎掃街搵食,推介呢間傳統港式既食店畀所有愛好美食既朋友!😄🍽️👌