成日經過見到呢度有泰國廚師喺度炭燒乳豬,今晚過嚟試吓呢間,都好多款泰式食品。我哋叫咗半隻炭燒乳豬,即場燒真係好好食,呢個平時要預訂,但係今日啱啱好有半隻,所以我哋要埋,皮脆肉嫩,乳豬好入味,加埋炭燒同埋辣汁,真係唔錯,招牌菜真係招牌菜。另外叫左個咖喱蟹肉麵包,不過冇影相,每一啖都係蟹肉,勁多咖喱汁,麵包又脆,好快清哂。新鮮生蝦刺身,有十隻,係新鮮既蝦,待應話朝早一轉入貨,晚上六點又一轉所以必定新鮮,我問佢死左咁點,佢話死左會比廚房煮比自己食,唔會比客人食。椰菜苗:好入味,蒜蓉炒冇乜特別白酒焗蜆,呢個一上台就好勁香酒味,蜆都新鮮,靚👍🏻埋單經理送甜品,呢度可以帶埋隔離台灣店的飲品過來,經理話無所謂
椰菜苗:好入味,蒜蓉炒冇乜特別
白酒焗蜆,呢個一上台就好勁香酒味,蜆都新鮮,靚👍🏻
炭燒乳豬
生蝦刺身