2018-06-16 1219 views
稻坊第一次來,同事話幾好味的。我們十幾人坐大枱,獨立隔左一個位的,感覺幾好。同事一早叫晒嘢食。有通菜都fresh好味,櫻花蝦薄撑好多櫻花蝦,幾特別,薄撑好軟身的。蘿蔔牛肚,跟麻醬秋葵,牛肚都夠淋入味,蘿蔔夠入味同甜!白汁蝦球麵,賣相吸引,蝦球好大隻,爽口的,麵加埋白汁都好香好味的!!燒味拼盤,叉燒幾好。燒肉脆。有木耳,紫洋蔥,雞!!泡飯好稀好少米,味道ok的,有帶子同瑤柱粒。每天也有些特價點心,今日係鮑魚燒賣,這籠鮑魚燒等了好耐,追了幾次,還只是送一籠來,我們是兩籠的。賣相也幾吸引的。餐具有花紋的,對筷子太圓。。好易跣手跌落枱這一鍋鮑魚炒飯好吸引呀,好多隻鮑魚,仲要唔細隻,飯是咖啡色,有d菜粒,葱粒,鮑魚淋身,好味道,飯都幾香,吸晒d鮑汁好味呀!!仲有壽包,一籠三隻,雞包仔,雞絲秋葵,味道也好的。然後有d加單,鵪鶉蛋燒賣,綿花雞,鮑魚燒賣。。追了又追。。等了又等先有。服務有待改善。

蘿蔔牛肚,跟麻醬秋葵,牛肚都夠淋入味,蘿蔔夠入味同甜!

燒味拼盤,叉燒幾好。燒肉脆。有木耳,紫洋蔥,雞!!

泡飯好稀好少米,味道ok的,有帶子同瑤柱粒。

餐具有花紋的,對筷子太圓。。好易跣手跌落枱

2018-06-12
Type of Meal