明白係thankful week係Sogo食野就梗係突别多問題,但員工態度仲差過大牌檔就真係完全唔掂。3個人,叫了1碗叉燒miso拉麵,1碗吉列豬扒烏冬,1碗tenpura拉麵。叫野食的時後無問題,因為係自己填表叫野食的,之後想叫人攞張填好的表落單就知好有問題。3個月工,經過我張枱幾次,就算手上面係無野,都就甘行過,後尾係等左好耐先有人肯話理下你。但我地去個時只係12點,成間鋪頭係未坐滿人的。之後,就真係食到1肚火。話說個叉燒拉麵同個豬扒烏冬好快到左,同1時間仲上埋個tenpura-->注意,係只有個tenpura,無麵。味道方面,我只可以講,個叉燒麵就好普通,不過個湯係水的1樣,無味。個豬扒烏冬,塊豬扒係唔夠熱,好明顯係整好晒,連番叮都無,所以2樣野都可以2分鐘就到,但完全同自己去7XX買個D自己可以係屋企煮個D比較的話,真係自己煮仲好食。講番個tenpura拉麵,份野都凍了放到,起碼等左10分鐘,之後個麵竟然都仲未到!!!之後問個短髮,化晒裝既女waiter, 我問,“唔該,請問個麵得未啊?”佢竟然另轉頭“秒”我1下,之後仲要BEAR住手指指,“點啊,係架啦,出左啦!但呢到
但我地去個時只係12點,成間鋪頭係未坐滿人的。
之後,就真係食到1肚火。

佢竟然另轉頭“秒”我1下,之後仲要BEAR住手指指,“點啊,係架啦,出左啦!但呢到無人得閒攞比你,係甘架啦”

個樣完全係我彩你都晒氣的樣。

我想話,我地比錢黎食野,仲要睇你面色!!!!

真係超唔掂!

如果大家係想只不過食碗麵,我覺得茶記/大牌檔無論水準服務都會比呢間野好。
仲要放係sogo,價錢1D都唔係話平。
如果連麵都要自己入厨房攞先有得食,但不如自己煮好過!

2014-11-15
Waiting Time
20 Minutes (Dine In)
$85 (Lunch)