2022-09-11 607 views
今日黎到佐敦主打星馬菜既南洋餐廳,店舖面積唔大,但非常乾淨企理,牆身亦有代表星加坡既油畫可以打下卡✨✨岩岩過左 lunch time,佢地有唔同既 tea set,我就點左香茅豬扒斑蘭椰漿飯 $48,豬扒都醃得幾香煎得岩岩好,而且肉質好淋但又唔係話用梳打粉那得好勁個種,不過下午茶果然係份量都幾細下😂😂😂我當正餐黎食就唔係好夠飽,不過勝在都好食既😝朋友就揀左海鮮喇沙摻摻 $45,個湯底都唔太味精或過咸都可以飲,有人種麵撈埋一齊,麵既份量就岩岩好夠女仔食,面頭有蝦,蛋,魚蛋,蟹柳,豆卜,都幾豐富既〜服務就正正常常,如果食物呢個價錢多返少少會開心啲😆晚市見到單點有好多唔同菜式,或者搵日都可以再挑戰下