2021-07-10 67 views
海鮮火鍋任食任飲,有雞鍋刺身,特級安格斯肥牛,巨型水餃皇,肉蟹海鮮盤。淨係五樣都有排食呀!仲係每位一份 價錢唔係貴,時間係五點半到八點,離坐計係成人268 ,小童238 尾輪入坐8點15分至十點鐘 成人214小童190。美食就唔知好,食過之後就超值呀!好淨係食完以上所講嘅!都已經飽咗一半 !我哋兩個老人家,再加兩個後生仔,食一輪再叫一輪,都唔使再叫啦!閒談笑聲傾南北,火鍋水燙滾東西。重慶雞雞,搶先鋒,小辣小辣最好就唔好辣啦 ,不過上到嚟真係唔辣,做得好雞肉鮮嫩多汁好味,芫茜香口搶曬鏡頭。龍蝦兩隻肥肉飽滿, 鮮尤扇貝四隻肉又鮮,帶子四隻大大隻,鮮甜好味爽夾滑,龍躉扇貝肥美,鮮甜碌落爽又甜,厚身唔使講,爽滑最重要, 仲有海蝦花蛤小蟶子, 隻隻新鮮彈彈跳 ,出鍋上碟 好味道。刺身拼盤。大大盤冰凍保鮮,更有煙霧瀰漫好氣氛,包括大大鮑魚個個有得食,帆立貝先甜好味有咬口,北寄貝大隻,爽口鮮甜爽夾滑,三文魚厚厚厚厚身,八爪魚就咁落口呀!湯底三選一,擇個地瓜魷魚瑤柱清湯,清地配海鮮食落好清甜好好味。水餃大大隻,四隻一人一隻,唔使爭!真係好大隻,餡多皮薄蝦肉大大粒,值得回味!安格斯肥牛,一人有兩件,先嫩

閒談笑聲傾南北,火鍋水燙滾東西。

重慶雞雞,
仲有海蝦花蛤小蟶子, 隻隻新鮮彈彈跳 ,出鍋上碟 好味道。
安格斯肥牛,一人有兩件,先嫩潤滑落水淥一淥,
好味道 牛肉味濃香,一樣咁好味。
滾完主菜,唔使講梗係叫番一啲想食嘅嘢啦!我哋搵啲
廣島蠔肥美飽滿鮮甜,滾兩滾就入得口,
仲有爽脆鵝腸呀!
響鈴加生菜,黑豚肉薄薄一片,再加鱔片,仲有個龍躉頭腩加金菇。 配菜食完都唔使喐啦。

飲品任飲,有無糖茶類,好似龍井烏龍,同埋竹蔗茅根雪梨薏米水,汽水又有韓國嘅飲品,啤酒。飲得兩三支都夠曬皮。