2025-02-18
天氣咁凍🤭 今個星期打左兩日邊爐啦!! 一日係屋企打 一日就同得朋友出街打~ 去左牛大人食~ 有啤酒飲🍲😍叫左日本黑毛和牛A4+個餐👐🏻 因為真係好多野食🤣 食到超級飽🤣有海鮮拼盤🦞日本A4和牛🐂 伊比利亞黑毛豬梅肉🐖仲有多款鮑魚(炭燒鹽蔥鮑魚, 柚子燒汁鮑魚, 古法醉鮑魚) 全部都係任食!!! 高質又高級😚 野食好食~ 最愛食佢個和牛A4+ , 鮑魚鮮甜好味, 食到停唔到口!打邊爐🍲 食飽飽 , 仲要啤一啤🍻 佢咁先夠開心🐂野食就必叫首選日本A4和牛 + 澳洲M9和牛牛丸🤭 和牛入口即溶🥰 牛丸次次都想食多幾粒🤣 個餐都係限量包幾粒咋🙈自己點既野食種類都有好多肉類🥩即食小食🍢台灣飲品🧋 炸物 甜品都有! 自助區仲有多量丸子🍡蔬菜 🥬醬料🫙烏冬麵類🍜 響鈴🩷 同埋雪糕😍 今期就有movenpick 同kitkat都好我既超級心水🤭🤭食飽飽之後記得留肚再食雪糕啦😚依個湯底 好鬼正!!!
一日係屋企打 一日就同得朋友出街打~
打邊爐🍲 食飽飽 , 仲要啤一啤🍻 佢咁先夠開心
自己點既野食種類都有好多
肉類🥩即食小食🍢台灣飲品🧋 炸物 甜品都有!
依個湯底 好鬼正!!!