2019-10-10 160 views
係CWB附近參加完比賽,就同個朋友係附近行街街想買對新波鞋朋友就話肚餓,想食完野先再行,咁就搵下附近有咩好野食啦行行下見到個易拉架廣告,見到價錢都幾抵,我地又好耐無食過海鮮,就一於中上去睇下先上到都見到幾多人食緊,D海鮮望落都有我咁靚仔,都唔諗咁多啦~就試下有無伏先我地就叫左有龍蝦個款套餐,價錢$288,加一就另計有湯有海鮮有牛頸脊同埋八寶飯,男仔黎講都夠飽燉湯唔錯,無咩味精海鮮好似有8款,全部都好新鮮同鮮甜,拍得住我係三聖村食個D,但呢度平成半有多特別係龍蝦同帶子,龍蝦真係啖啖肉,而帶子就好鮮好甜個牛頸脊都好好味,如果可以每人俾多幾塊就好八寶蒸飯呢都幾大份量~可以揀8種配料,我地揀左有5款都係肉類黎既~HAHA蒸出黎又幾好食~足夠填飽我個胃估唔到亂咁行都搵到好野食,下次帶埋女友同屋企人再擦多次先!
係CWB附近參加完比賽,就同個朋友係附近行街街想買對新波鞋
朋友就話肚餓,想食完野先再行,咁就搵下附近有咩好野食啦
我地就叫左有龍蝦個款套餐,價錢$288,加一就另計

有湯有海鮮有牛頸脊同埋八寶飯,男仔黎講都夠飽
燉湯唔錯,無咩味精
特別係龍蝦同帶子,龍蝦真係啖啖肉,而帶子就好鮮好甜
個牛頸脊都好好味,如果可以每人俾多幾塊就好
蒸出黎又幾好食~足夠填飽我個胃

估唔到亂咁行都搵到好野食,下次帶埋女友同屋企人再擦多次先!
2019-10-03
Type of Meal