2022-11-09
餐廳環境正正常常,食物質素還可以,只可以話唔難食唔稱得上好好味。不過加埋呢度啲服務態度真心食到背脊骨落兩個女仔真心食唔到咁多嘢,本身諗住每樣叫一串每人食小小⋯ 個白衫經理隨即話「呀missy每串都好小得一嚿仔」仲要強調兩次⋯我地以真係好細串,點知黎到份量都唔小,每人食咗三四串加個前菜已經飽飽地⋯ 但只不過係食到一半⋯雞類串燒不錯的,雞肉嫩滑不過如果你地中意食免治雞肉串加蛋,要記住蛋多另叫⋯⋯另外我地想試下個和牛壽喜燒串,諗住叫一串,佢又係話一串剩係得兩粒,我以為真係好細粒所以最後要兩串⋯ 點知黎咗四大嚿牛⋯樣靚不過味道真係好普通⋯白衫經理另外推薦我地食海膽雞胸肉嗰度前菜,但係我地唔食海膽所以同經理講唔食,佢就問「即係生嘢唔食得?」唔想解釋之下我地答「係」經理就建議咁不如試下呢個凍蕃茄沙律,我諗住清清地都幾好呀所以答應咗,點知佢話「吓 呢個生架喎 你食得?」作為服務員係咪應該以客為先?想食乜食幾多客人覺得合適則可。食到最後成間餐廳都係油煙,走嗰時成身都係燒烤味⋯ 仲有熱茶唔好以為你叫一杯佢會幫你refill,佢係會叫你另外再叫多杯,$38一杯熱茶,一間餐廳茶水都唔比客。呢個價錢大把串燒好
雞類串燒不錯的,雞肉嫩滑
不過如果你地中意食免治雞肉串加蛋,要記住蛋多另叫⋯⋯
作為服務員係咪應該以客為先?想食乜食幾多客人覺得合適則可。
食到最後成間餐廳都係油煙,走嗰時成身都係燒烤味⋯
呢個價錢大把串燒好食過佢,建議大家唔洗黎,已列入黑名單。