2013-11-10 771 views
我好鈡意食越南嘢,search open rice,看見阿肥美食,好多人讚,便專程去試下,叫左越式粉包$27(4件),好味!熱熱的蒸粉皮包着肉碎和冬菇粒,加上葱及炸蒜片在面上,很香。又叫左香茅豬扒凍檬$23,檬粉爽彈,自製的酸甜汁(任斟),可口,但豬扒就嚡及太硬!見人吃串燒,所以叫左沙爹什肉串燒試下。$27(3串)什肉有豬、牛及雞;最好食既係雞,因為比較嫰,但你豬和牛肉同豬扒一样又嚡又硬呢,沙爹汁較辣,較少椰汁,我鐘意多啲椰汁嘅沙爹,所以呢個唔啱自己食。庶蝦,迷你版,味道一般,沒有蝦味,啱嘅,咁嘅價錢,蝦一定唔多。總括,咁嘅價錢,都算ok la!

2013-11-10
  • 越式粉包