2023-03-28 357 views
經朋友介紹之後,響大埔成日食,但最近搬鋪無咁就腳(哭)今次咁岩觀塘約左朋友,夜晚9點工廠區應該易有位,所以行去駁下。唔去尢至可,去到包場,我都唔好意思堂食阻人收工,所以唯有快!每次都係叫個丼加個赤海蝦。今次用埋d優惠券。間野真係佛心,每50比用一張,今次用左4張。原本多飯都叫佢變翻正常份量。反而上次大埔唔知點解唔比用,仲以為比壘廢紙我😂😂壽司飯每次食都微甜微暖超好味,觀塘同大埔味道一樣,希望之後都keep住。唔知係未就收工,食物都大大份,特別係個丼飯三文魚,5件都比到d刺身級數,反觀大埔每次三文魚都瘦得可憐🥹下次一定會再黎,亦都會早d😂😂
經朋友介紹之後,響大埔成日食,但最近搬鋪無咁就腳(哭)
下次一定會再黎,亦都會早d😂😂
$120 (Dinner)
  • 所有丼飯