2020-11-30 120 views
今日收工收晏左,所以渣車去左新蒲崗食飯,mikiki又方便泊位又冇乜人,求其就係個food directory揀左間日本嘢間嘢裝修都幾日式,其實我見過北角都有,一直冇機會,因為次次都好多人排隊,今次平日終於有機會入去😆𥚃面都幾闊落,坐得幾舒服😌有一人set,二人set揀,我同男朋友揀左二人set,實在太抵食!!可以揀兩個主食再加三個小食,都只係228,超抵食!!仲要我地係單點菜牌睇完想食嗰d,個set都基本有😋😋單點嘢食都好多,其實種類嘅感覺都幾似日本嘅家庭餐館,日式同洋食都有,shabu shabu又得😍我嗌嘅滑蛋雞肉飯好正,蛋半生熟,剪得好靚仔,雞肉份量又多,基本上每一啖都有雞肉👍🏻👍🏻我男朋友就嗌雜錦拉麵,又豬軟骨,又叉燒,又蟹柳,都幾多種類,湯底又幾好雞軟骨同雞翼係當一個小食,每樣有兩串,又燒得好食,外面幾脆😋剪餃子🥟估唔到個皮幾薄,又係煎得幾好炒魷魚🦑鬚d魷魚幾易入口,完全唔硬👍🏻總括嚟講,lee間嘢性價比高,嘢食有大份,價錢又抵,冇得輸👍🏻👍🏻

𥚃面都幾闊落,坐得幾舒服😌

剪餃子🥟估唔到個皮幾薄,又係煎得幾好

炒魷魚🦑鬚d魷魚幾易入口,完全唔硬👍🏻