相信好多人去西貢玩水嘅時候,早餐都會去茶記食飽飽, 我都不時去玩水, 食過呢排幾間, 全記算係比較好但今日經歷真係唔太好, 朝早八點幾入到去嗌左個麵餐, 寫明「送半份多士」, 但係到我order嘅時候就同我講送晒大佬朝早八點幾點會冇貨呢? !擺明就係假日縮數唔想俾, 但如果係咁, 你就唔好寫喺個餐牌度, 呃人入嚟啦, 唔通你話送冷熱飲品,入到嚟你又會同人講嘢飲賣晒?最吊鬼係之後見到佢出餐,其實又繼續出多士㗎喎咁根本就唔係冇貨,只係唔俾啦,明晒咁你食早餐就係想食得飽啲,你咁樣呃左我份多士,我真係嬲,雖然食咗好多年, sorry但係真係冇下次Fool me once, shame on youFool me twice, shame on me

最吊鬼係之後見到佢出餐,其實又繼續出多士㗎喎
咁根本就唔係冇貨,只係唔俾啦,明晒

Fool me once, shame on you
Fool me twice, shame on me
2022-06-04
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$50 (Breakfast)