2008-08-19 8 views
撞彩唔洗等位, 即入. 坐低睇睇餐牌, 價錢同麥奀有得fight. 叫左個豬手吞撈, 正常時間, 五分鐘多D送到. 但係食落就唔多OK, 個湯普通到無可再普通, 有人話可以同麥奀比我完全飲唔出. 自誇好掂既雲吞, 除左夠細粒, 食落只係一舊包左雲吞皮既肉! 咬開係見到有蝦但完全食唔到, 豬肉好瘦無肥. 豬手炆得還算可以, 膠質好夠, 味道係淡D, 但係得一樣OK時, 要珍惜囉. 面一般般, 有咬勁, 合格. 出門口見大排人龍, 真係oh my god. 咁樣收我49蚊? 咪玩啦! PS: 聽聞佢個牛河唔錯, 但我諗我唔會再俾機會佢.

PS: 聽聞佢個牛河唔錯, 但我諗我唔會再俾機會佢.
$49 (Dinner)