2019-09-30 442 views
灣仔區打工仔無理由無食過five guys geh! 成日都見咁多人話好食,無理由唔試下架啫係咪先 ;) 叫左一個small cheese hamburger (~$80)一個veggie cheese burger (~$50) 最好的係佢可以另外再order其他配料,我勁中意食酸瓜,同mushroom,所以order左  我諗如果冇另外加配料,個veggie burger應該幾dry......small cheese hamburger非常多醬汁,本身肉汁就麻麻啦,不過不失。另外薯條(~$40) ,唔怕辣的,一定要食辣味薯條!好濃好濃!之前食過原味,係非常一般,反而佢個辣薯條幾出眾!最好的係佢可以任refill 野飲同花生。所以薯條同花生幾咸都唔怕哈哈Overall來講,佢的burger都只係算係不過不失的水平,反而個薯條好surprised呀! :>
灣仔區打工仔無理由無食過five guys geh!
成日都見咁多人話好食,無理由唔試下架啫係咪先 ;)

一個veggie cheese burger (~$50)
最好的係佢可以另外再order其他配料,
我勁中意食酸瓜,同mushroom,所以order左

small cheese hamburger非常多醬汁,
本身肉汁就麻麻啦,不過不失。

另外薯條(~$40) ,
唔怕辣的,一定要食辣味薯條!好濃好濃!
之前食過原味,係非常一般,反而佢個辣薯條幾出眾!

最好的係佢可以任refill 野飲同花生。
所以薯條同花生幾咸都唔怕哈哈

反而個薯條好surprised呀! :>