2013-02-05 631 views
話說之前都已經黎個一次,係又一城行過去 原來真係幾遠下....講番正題先. 一去到落order 話要半磅三文魚刺生,佢又係會問要厚/薄/108hkd變左做禁了~~可能真係我唔識野啦...望落去好似切到怪怪的,...有d似切剩唔要果d邊邊禁...哈不過唔理啦,,,, 美女廚房 ~~~食左至講啦味道幾好 不過有d唔係禁新鮮. 甘香 ,不過魚油偏少. overroll都係合格的.48hkd呢個salad 真係不得了.軟殼蟹真係好多,都幾大隻.不過如果2個人去ge話,就唔係禁建議叫呢味菜了,因為真的很多都好漏.....大量既蟹柳加上芝士salad 汁.....真係不得了. 不過個係好抵食! 建議要快點ko佢,因為凍左,d炸炒好淋唔係禁好味.

講番正題先. 一去到落order 話要半磅三文魚刺生,佢又係會問要厚/薄/[切粒,禁我緊係話要厚切啦,唔該

點知就......
108hkd

不過唔理啦,,,, 美女廚房 ~~~食左至講啦

48hkd
唔係禁好味.
Other Info. : 總括而言:衛生麻麻, 環境上有d似大排檔風味. 性價比好高 ,質素中上, 不過要早d黎 ,因為9.00後好多野都會賣晒 個人口味: 7/10
2013-02-02