2018-09-17
由於自己是spaghetti house member, member card有折同coupon於是試下同一集團既spaghetti 360,在MOKO的分店,6點幾去到,等左一個鐘先有得食,5點幾行過仲好冷清,估唔到會咁多人!香桃鮮果梳打~熱情果鮮果梳打~兩杯野飲都唔錯,不過我就私心鍾意熱情果多D啦~好味唔會話勁酸又或者好淡,D水果都OK~見都幾多人叫既360特盛拼盤,第一次幫襯咁就叫尼試下可以試多D野~ 個拼盤有D凍,D豬仔骨好似冇乜肉,個軟殼蟹都OK嫁係細舊左少少姐,炸雞有D大舊粉加上唔係熱辣辣所以令人好滯~個薯條就最好食啦,都叫係熱既同埋都好味~香煎紐西蘭青衣柳龍蝦汁鐵鍋燴飯~ 由於本人喜愛食魚咁就要叫個有魚既飯啦~ 個魚都唔錯既,其實同平時D魚柳冇乜分別,不過唔會好大舊粉又或者好腥又或者好大雪味,都OK~ 龍蝦汁燴飯,個人覺得幾好味,不過混入大量洋蔥粒! 另外不喜歡龍蝦汁既人應該會覺得個飯好臭飯入面D菇就麻麻地啦~日本直送漢堡扒奄列咖哩飯~ D咖哩唔錯幾好食,真係日式咖哩,漢堡扒都好味好有肉味~奄列都唔錯,不過就好滯~鐵板北海道帆立貝牛油粟米~ 失敗在於D帆立貝係凍,要留係
香桃鮮果梳打~
熱情果鮮果梳打~
鐵板北海道帆立貝牛油粟米~ 失敗在於D帆立貝係凍,要留係個鐵板熱一陣先,反而D粟米就好熱,不過D帆立貝都冇乜特別,唔係話非常好食~
都食左500幾蚊~不過都幾飽既~選擇都幾多~