2018-11-30 230 views
今晚book 咗稻八同朋友賀生日。提前15分鐘,7:15pm 去到去到時都好full下。店員話唔好意思,得返近門口位張枱。(食食下就有好多人係門口排隊等候,好彩有book位咋)我地揀咗澳洲和牛配特別少少嘅北海道3.7牛乳牛骨湯底。呢個澳洲和牛每位$298,可以任叫海鮮同刺身。為咗可以食多D好嘢,我地只要求送上和牛,海鮮,一口牛同所送的手切牛各一份。另外order 咗少量刺身。想食泥白肉,但售罄。當食物送上時,店員話「有兩隻廣島蠔,送嘅」,既然係送嘅牛蠔,當然食啦。更加重點嘅係個蠔好大隻,又好味!澳洲和牛係一盒上,包括牛胸,牛肩,牛下腹腩同牛舌(仲有四小塊唔知咩位)。相對嚟講牛下腹腩較香滑,試完整盒都幾好味。另一盒贈品手切牛,就比較遜色,無時有牛肉味之餘,厚身得嚟’鞋’,下次再嚟就唔要啦。海鮮(青囗好鮮甜)同刺身都唔差,不過志在食多D和牛,所以都只係Encore和牛。至於甜品,提供嘅真係唔多,泡夫,朝國雪條(同蜜瓜味),三文治雪糕同獨立包裝雪米(朱古力,云尼拿&綠茶味)。當有D失望時,發現原來有未放出嚟嘅Haagen dazs (雲尼拿cookie &士多啤梨味),movenpick (

北海道3.7牛乳牛骨湯底

澳洲和牛

海鮮(青囗好鮮甜
刺身

至於甜品,提供嘅真係唔多
,泡夫,朝國雪條(同蜜瓜味),三文治雪糕同獨立包裝雪米(朱古力,云尼拿&綠茶味)。當有D失望時,發現原來有未放出嚟嘅Haagen dazs (雲尼拿cookie &士多啤梨味),movenpick (朱古力味)同Dryer(開心果),可選一
海鮮盛盆
一口牛
手切手
2018-11-23
$328 (Dinner)
Celebration
Birthday