2023-06-06 502 views
在open rice見到壽喜燒鍋想去試下,點知係剛開幕時有的限定餐單,不過都去到所以照試下打邊爐叫了$369的和牛套餐,我同朋友叫了壽喜燒和豚骨的湯底,壽喜燒味好淡,豚骨湯直頭無味,和牛肉黎到同餐牌簡直貨不對版,牛肉是無味的😌。服務方面,睇得岀店員全部都好新+吾識做,一坐底叫完和牛餐和湯底後,我們就岀去拎自助區食物,番到黎頭盤到齊,食了陣之後想搵QR code睇吓有咩refill,發現QR code攝咗係枱邊而店員冇提及過(吾係正常會講聲?)也沒有什麼食物選擇總括,2人埋單$8xx,和牛無味,湯底無味,吾知食了乜,呢個價錢吾值,牛一/牛魔好過呢間,起碼湯底有味,價錢又優惠。

2023-06-02
$406 (Dinner)