2024-05-10 119 views
今日因為要去Apple Shop朝聖,所以選擇咗喺觀塘搵食。為咗方便泊車,我哋今日就喺APM Target搵燒肉店。我今日食量唔係太多,見到佐賀谷level one嘅燒肉餐價錢經濟,咁就入咗去試吓。第一碟提供嘅燒肉,賣相係唔錯。不過之後追加嗰啲,大家要有心理準備會差啲😅同埋大家記住下載會員Apps,會有好多優惠,因為我係四月壽星,原來個Apps有一張coupon,可以免費換領和牛生日蛋糕,咁一年一度當然要接受呢份禮物啦🤩和牛生日蛋糕真係好有儀式感,其實今日有段小插曲:入場前原本話7:30前離坐,可以每人減$40,但係喺食到中途,有個夥計走來同我say sorry,話原來Level one不包括在內。咁當時我確實係有啲失望嘅,不過好彩有個和牛蛋糕,我又變返開心女🥰🥰

2024-04-28