2024-05-28 266 views
主打以優質澳洲黑毛和牛為主要食材🥩, 推介創意和牛Taco Sushi~🌮鐵板牛舌芯 Taco Sushi 一共有6款餡料供選擇, 外表好似墨西哥夾餅🌮, 賣相吸引又有特色🤩!即叫即整, 外皮係用紫菜同米紙炸成天婦羅, 食落脆卜卜, 上面有粉嫩嘅鐵板牛舌芯, 粒粒牛舌鮮嫩彈牙, 而且富肉汁, 裏面仲有日本珍珠米、沙律菜同秘製醬汁, 相當足料, 好滋味😋!🍱鐵板M7和牛西冷便當採用優質澳洲M7和牛🥩, 和牛熟度好啱我, 肉味香濃, 肉質鮮嫩, 配菜有黃金蟹籽沙律同玉子, 和牛西冷配日本珍珠米🍚, 大滿足! 🥢原味M9和牛牛丸 和牛牛丸大粒又彈牙, 牛味濃郁, 旁邊配上黃金蟹籽沙律

🌮鐵板牛舌芯 Taco Sushi

🍱鐵板M7和牛西冷便當

🥢原味M9和牛牛丸
和牛牛丸大粒又彈牙, 牛味濃郁, 旁邊配上黃金蟹籽沙律
2024-05-15
TakeAway