2016-04-13
朕呢排喜歡食Burger,隨從就同朕講中大和聲Can有個,好似每星期都做唔同既Burger ,有沙律又有野飲,都只不過係48個大洋,叫朕得閒一定要去試下。既然隨從有好介紹,雖然遠啲,朕都要去試一試!黎到和聲Can,朕見到今次既Burger Series係做緊(流心吉列豬扒漢堡),咁得意,朕一定要試,去收銀俾完錢,等叫Number,Lunch時間超多人,朕就緊係揾返個位坐下先啦,等左大約十分鐘,有得食喇,個漢堡超大個!Burger Series(流心吉列豬扒漢堡)HK$ 48朕肯肯定個漢堡一定大個朕個拳頭,成個漢堡除左有又大又Juicy既吉列豬扒之外,仲有一大片菠蘿同埋一大塊蕃茄,另外仲有一盒沙律同埋一啲薯格,真係超豐富!朕望住個Burger(流心吉列豬扒漢堡),真係老鼠拉龜,無掟埋手,朕唯有張個漢堡㩒一㩒,然後大大大口咁咬落去,麵包很新鮮,鬆軟又超好吃,個塊吉列豬扒炸到外脆內嫩,仲要有芝士流心添,爆哂出黎,加埋塊Juicy既蕃茄同埋一塊厚切菠蘿仲要係煎香左既,一咬落去Juicy既感覺爆哂出黎,仲有香脆既薯格,如果食完個Burger同薯格覺得好罪孽心重,仲可以食番個沙律黎中和一下!Bur
黎到和聲Can,朕見到今次既Burger Series係做緊(流心吉列豬扒漢堡),咁得意,朕一定要試,去收銀俾完錢,等叫Number,Lunch時間超多人,朕就緊係揾返個位坐下先啦,等左大約十分鐘,有得食喇,個漢堡超大個! Burger Series(流心吉列豬扒漢堡)HK$ 48 朕肯肯定個漢堡一定大個朕個拳頭,成個漢堡除左有又大又Juicy既吉列豬扒之外,仲有一大片菠蘿同埋一大塊蕃茄,另外仲有一盒沙律同埋一啲薯格,真係超豐富!
朕望住個Burger(流心吉列豬扒漢堡),真係老鼠拉龜,無掟埋手,朕唯有張個漢堡㩒一㩒,然後大大大口咁咬落去,麵包很新鮮,鬆軟又超好吃,個塊吉列豬扒炸到外脆內嫩,仲要有芝士流心添,爆哂出黎,加埋塊Juicy既蕃茄同埋一塊厚切菠蘿仲要係煎香左既,一咬落去Juicy既感覺爆哂出黎,仲有香脆既薯格,如果食完個Burger同薯格覺得好罪孽心重,仲可以食番個沙律黎中和一下! Burger Series(流心吉列豬扒漢堡)HK$ 48
------完------
Other Info. :
呢個Burger Series係喺和聲Canteen度食既!