2008-11-13 35 views
放遲lunch, 大活cupon不能exercise, 轉戰和記美心.地方不大, 但感覺開揚, 剛剛過了中午時段又少人, 找了個有TV睇既位, 一邊睇真情, 一邊食快餐.來早了, 未轉下午茶Menu, 亦不想等, 只好叫餘下的午餐(未收牌)menu. 只有豬扒蛋飯.加上白汁, 白汁是一向粟米石斑飯既主角, 今次配上豬扒, 發覺呢個汁又幾百搭. 可能是因為收午餐爐, 個豬扒飯變成即叫即做, 豬扒不是焗過龍既焗飯式豬扒, 而是剛剛煎好, 不太乾不太淋. 蛋...收貨.另外 (又係用Cupon), 飲左杯檸檬蜜薑茶, 薑味不重, 同檸蜜無別.

$28 (Lunch)