2023-03-17 134 views
平時都好少會去動物cafe,今次係朋友推介下就去左呢間位於旺角嘅貓之茶房🐱整體體驗非常唔錯😻Cafe平日晚上嘅入場費為每位$60/小時,食物同飲品另外收費。唔少客人都係專誠去同貓貓互動,所以都只係會點少少輕食。一入到去已經覺得環境非常乾淨整潔,比貓貓活動嘅空間好多❤️我地平日放工時間去,人流唔多,只係得一至兩枱客,可以輕易地同到貓貓互動😆場地內養左好多唔同嘅貓貓,全部都肥嘟嘟非常可愛🥰有唔少嘅貓都訓緊覺休息緊,但總有幾隻為食貓會跟住我地一齊玩😆見佢地咁得意當然比多啲零食佢地食喇❤️😻我地亦都叫左飲品同甜品得輕食,價錢唔貴,味道都唔錯🤣但顧著同貓貓玩嘅我地其實都冇咩時間食野,一個鐘頭真係過得太快喇😿