2022-06-16
估唔到天水圍都有啲咁高質嘅日本餐廳🇯🇵 門口同店內環境都好有日本特色,有好多日本懷舊海報同紅燈籠🏮主打手打烏冬,定食,鐵板燒,串燒,壽司同刺身🥰 佢用手機自己落單嘅,不得不讚嘅係我落完單5分鐘內已經開始上食物,大概10-15分鐘就已經上到成枱食物😂 重要係熱辣辣架🔥..🍱 吉列雞扒定食 ($69) 炸得好香口,雞亦都好滑,重有沙律,螺肉,甜品同湯,絕對係對得住哩個價🫣 刺身就叫左磯煮鮑魚($78) 同真鯖刺身($58),我對鮑魚真係冇辦法抗拒🥰 而店內有季節限定嘅食品,所以一定要試下,個真鯖刺身味有啲似吞拿魚😯 不得不提佢地啲刺身同壽司都好新鮮,吉列炸蝦壽司($26) 好大隻😂 火炙鮮帶子壽司($37) ,赤貝片壽司 ($28) 同深海池魚壽司 ($28) 真係好鮮甜好出色💕 最後就叫左秋葵墨魚串燒 ($32),配搭新奇,本身我朋友係唔食秋葵嘅都覺得幾好味🤫..@lamlamfoodie
@lamlamfoodie