2009-09-28 2 views
在pepper lunch, 我地就買o左份咖哩芝士牛肉飯餐食, 因為做特價, 48蚊減到40蚊一份一個鐵板飯賣40蚊, 仲有杯可樂, 價錢都可以接受, 始終係有gimmik 的菜色, 唔知點解, 之前於Openrice 見到好多人話好多人食, 仲要排隊, 但今晚七點半去到, 都唔使排隊, 只有兩個人在counter 門口等食物, 仲好快有得攞, 唔使等得咁辛苦個鐵板出黎喇, 熱辣辣, 香噴噴, 店員問要唔要一點醬汁, 我就無要了, 已經有咖哩, 又有芝士, 夠哂味啦, 仲駛咩要醬呢!用匙更兜兜吓, 牛肉已經全熟, 一人試一啖, 一至都覺得, 幾好食, 雖然係咖哩, 但唔會辣, 日本的咖哩味道, 芝士都幾香, 加埋鐵板的熱力, 將香味迫哂出黎呢間同金寶兩間都唔錯, 幾好食, 不過都係唔算平

個鐵板出黎喇

呢間同金寶兩間都唔錯, 幾好食, 不過都係唔算平