2019-05-20 868 views
自從轉咗新工,#小秘書 已經有好長時間無嚟幫襯 #新釗記。只係間中路過附近商場,偶爾撞到啲老朋友😉 呢日因為睇醫生搞到遲大到,連游水堂都上唔到,中間時段又無野做,唯有跟朋友去 #葵涌廣場 走走,攝吓時間😅因為自己懶瞓豬,搞到朋友仔朝早喺醫院等咗我一段時間,為咗補償佢,答應請食飯。真係估佢唔會揀 #新釗記,點知又真係咁啱😅 呢日大家都趕時間,快快脆脆叫每人一個 #午餐,實行填飽個肚就走。我點咗份 #咖哩雞排飯 走 #薯仔🤤 以為個 #伙記 會寸我 點知咁順灘👍🏻 咖哩汁幾香濃,不過件雞排就肥咗啲,但係都一樣好味👌🏻👍🏻 朋友話佢個 #鹹魚肉餅蒸飯 都唔差!可惜呢日撞唔到 #老闆,下次一定要要嚟同佢打聲招呼先得!

2019-05-18
$47.5 (Lunch)