2018-11-21 1426 views
話說小弟轉咗去金鐘返工,食lunch勁Q多人,唯有買外賣,今日試呢間喺正Canteen隔離嘅HAWK。佢入面好似Seven咁,一個個架放啲飯盒,但係飯就得三款飯,其他唔記得係三文治有定係一啲卷狀食物。基本上係冇嘢好揀。好多人喺度望下望下,我心念是Q但,呢個價錢,金鐘度度都差唔多,快啲買完返去食算,基本上係冇人排隊比錢,已知未必好食。去到office一打開,咁少餸,食菜先,都幾OK。咖哩有香味,有少少期望,一咬落去,孩口孩舌,橫掂都係雪藏雞,好心用雞脾肉啦。份量又少,唯有用咖哩撈飯,總結嚟講,有少少揾笨!
Waiting Time
1 Minutes (TakeAway)
Type of Meal
Lunch