(Non-member)
2005-09-13 4 views
我響南豐附近返工,成日都心思思想飲紅磨坊的咖啡,又香又醇又唔苦,飲慣左就受唔到茶餐廳的咖啡。依家佢搬了出外圍,雖然位置比較熱同污糟(附近都係賣小食,比較多油煙),但每次行出地鐵站都聞到咖啡香,搞到我上晒咖啡癮。搬左位置之後,咖啡、三文治、熱狗同蛋糕等以往供應開的食品水準都無變,我推介輕芝士蛋白蛋糕,真係好好味。但係,有一次我叫過鮮果沙律外賣,就比較失望,因為用料都好唔新鮮,薯仔、紅蘿蔔等切的形狀怪怪的,好明顯係「批」走瘀黑的位置而成的,而生果大部份都「淋」晒,但係奇異果就酸到入唔到口,所以之後我都無再買了,希望店主可以留意並改進一下。