煙三文魚牛油果墨西哥卷🌯墨西哥卷餡料十足,沙律菜同蕃茄清新爽脆,牛油果蓉幼滑,煙三文魚就帶鹹味同油香,有多重口感,味道亦都非常豐富之,好食! 日式蟹膏松葉蟹肉忌廉意大利麵🍝依個意粉之前係落蟹肉絲,今日改咗用整條蟹棒,落單嘅時候店員有解釋清楚,雖然我冇食過之前嘅版本,但係用咗原條蟹肉食落去非常實在又有鮮味,都係一個幾好嘅改變👍忌廉汁份量稠度都適中,唔會話太多或者太少醬,意粉軟硬度同樣適中,雖然餐牌嘅主食種類唔多,但係食咗依幾樣都係有心細有水準之作😋黑松露薯條🍟依度係用粗薯條,真真正正做到外脆內軟,除咗可以點黑松露醬,薯條都灑上黑松露粉,而且薯條份量激多,好啱嗌嚟同friend share~Cappuccino☕️Latte☕️ 咖啡賣相相當唔錯,cappuccino厚厚嘅泡沫感,latte就係細滑泡沫,兩者嘅分別明顯
煙三文魚牛油果墨西哥卷🌯

日式蟹膏松葉蟹肉忌廉意大利麵🍝