2018-06-09
果汁咖啡任你揀🤡~ 《Athletic Juice & Espresso Bar》呢幾日天氣都好熱!🌞所以經過都忍唔住要入去抖下涼飲番杯果汁🍹!叫左杯smoothie 同埋一杯新出嘅咖啡特飲!🤡🎈coffee Ice Blended ($58): 裏面除咗有咖啡牛奶同埋忌廉之外,仲加左啲朱古力曲奇餅碎!🍪所以口感好豐富而且咖啡味都好香!好正!💕🎈S04 Smoothie ($55): 好搞笑冇杯嘢飲旁邊都會有一個小圖案,話返比你知杯野飲對身體有咩好處😆我呢杯係可以用來補下個腦!🧠裏面有齊晒我最鍾意嘅水果:香蕉同埋雜莓🍓,飲落去好順滑唔會有冰粒嘅感覺~🎈合桃朱古力曲奇 Walnut chocolate cookie 🍪 ($16): 塊曲奇超級鬆脆,配杯凍咖啡真係無敵!一定要食!仲要食三塊!🤡🎈香蕉麵包 Banana bread ($18): 好重香蕉味🍌,如果再濕潤d就更好了~😙旁邊仲有detox water 任你飲~^_^.👅:7/10🎏:Athletic Juice & Espresso Bar (灣仔)灣仔灣仔星街2E號地下
叫左杯smoothie 同埋一杯新出嘅咖啡特飲!🤡
coffee Ice Blended