2023-08-21 1132 views
今日係平日,所以唔需要等位亦唔要提前預約 一入去即有位。佢哋個店嘅門口設計 唔係話好吸引我 整體似一幅牆多過一間店 個店名又細又掛得高。 我還提醒大家入店前 門口好清楚地有提示給客人用餐只有90分鐘。 我本人是係第一次來這店,店裡面雖然暗暗哋 但都給我嘅感覺還算舒服舒適。係一個寧靜同朋友聊天嘅好地方。 店員給我餐牌時,都有提醒我紫圈嘅食物代表有供應 空白正方形代表無。還算友善地提醒一下客人。 我叫咗兩樣食物(肉桂卷+鴨胸芝士包)同一杯白咖啡,咖啡用咩牛奶方面 佢係無其他選擇嘅。全部都係用上全脂奶。咖啡一般都快到些,咖啡唔算太熱 味道香濃 一飲落去咖啡同牛奶味道都好平均。食物方面就一般般 唔算好突出 肉桂卷除咗肉桂粉係個包嘅表面上 個包裡面落咗較多嘅煉奶 整體上變得太過甜。還有個鴨胸芝士包同一般嘅三文治差不多味道 所以味道上唔算好食 CP值不高。埋單136元,價錢上算合理。 總括來講,飲杯咖啡或者約朋友來這裡聊天係好嘅選擇 所以我還會推介到這店飲一杯咖啡。其實我沒來之前 都有睇過關於佢哋一些評論才慕名而來,我都知道佢哋攞過一些咖啡獎項 可能我抱着一個較大嘅希望來 所以我今日一試之後就會有

埋單136元,價錢上算合理。

總括來講,飲杯咖啡或者約朋友來這裡聊天係好嘅選擇 所以我還會推介到這店飲一杯咖啡。其實我沒來之前 都有睇過關於佢哋一些評論才慕名而來,我都知道佢哋攞過一些咖啡獎項 可能我抱着一個較大嘅希望來 所以我今日一試之後就會有些失望 對我來說佢哋整體上不過不失 唔算比到我太大驚喜。謝謝大家留意這個評論,希望幫到大家。
白咖啡
肉桂卷
2023-08-21
$136 (Lunch)
白咖啡
  • Flat  White