2022-07-24
《幸福單品咖啡 》位於西營盤一間溫馨小店💛對飲咖啡有要求☕️‼️一定要過嚟試吓‼️舖頭入邊有60多種唔同地方品種嘅咖啡豆 都可以喺度試到 仲可以喺度買咖啡豆返去😍有唔明嘅地方老闆會同你一一解答同埋介紹‼️超nice ---☕️ 也門摩卡 ($50)又幾好飲🤩入口感覺醇厚比較濃,深厚黑朱古力味🤩一定會翻嚟試下吾同味(大家根據返個人口味嗌,一定第一款啱你每一款都好清楚簡略介紹咩味😍‼️) 🥪真。幸福三文治($60)芝士|餐肉|炒蛋|生菜|吞拿魚每一樣食材睇落好普通平平無奇,但放埋一齊好滿足而且超級足料⭐️好厚🤤麵包用咗麥包 幾特別 好有口感,加上烘得好脆❤️平淡而幸福 🍜雙拼麵食($40)我哋揀咗 瑞士雞翼+司華力腸 配出前一丁瑞士雞翼超級入味‼️司華力腸已經煎香 可惜得半條 出前一丁都係咁一丁,但佢個面煮得幾好 影完相食都無淋👍 餐廳只有老闆同老闆娘兩個人,餐廳比較淺窄位置唔多🙏體諒體諒---(5🧸為滿分)賣相:🧸🧸🧸味道:🧸🧸🧸🧸環境:🧸🧸🧸價錢:🧸🧸🧸服務:🧸🧸🧸🧸—幸福單品咖啡地址: 西環西營盤英華臺1-6號華輝閣地下1號舖電話: 28030868
---
☕️ 也門摩卡 ($50)
🥪真。幸福三文治($60)
芝士|餐肉|炒蛋|生菜|吞拿魚
🍜雙拼麵食($40)
我哋揀咗 瑞士雞翼+司華力腸 配出前一丁
餐廳只有老闆同老闆娘兩個人,餐廳比較淺窄位置唔多🙏體諒體諒
---
(5🧸為滿分)