2023-09-17 323 views
第一次食,好多選擇。時間關係,叫左個“咖喱魚柳飯”,價錢唔使多講,出得黎食,預左貴。但食物質素方面,真係好普通,俾人感覺唔值呢個價。咖喱汁既味道,同其他集團d一樣,不過薯仔比我食過d大粒d;至於魚柳,大小size適中,幾脆,冇乜麵粉感。但敗筆係白飯。d飯好硬,好乾,好似生米。唔知本身個質地係咁,定真係未煲熟,趕時間求其俾客食。如果本身質地係咁,建議換第二個品牌既米,真心難食,咬左好耐先爛。呢個餐一定要慢慢食,食太快,d飯咬唔爛,實啃死!凍飲要加9蚊,平時我食開d冰室咖喱餐配凍飲都係加3,都係普通奶茶。至於衛生方面,基本上餐具,環境,都好污糟,好油,d碗仲發黃,應該用左好耐唔捨得換。應該冇下次🙃(除非餐廳肯改善)
2023-09-17
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$70 (Lunch)