呢度嘅design 刻意裝修到好似我之前去馬來西亞當地嘅Food Court咁,幾有格調!-招牌星馬雞麵(叻沙湯)-叻沙湯汁香濃而唔膩,辣度適中,唔會太辣或太淡。雞肉嫩滑而入味,仲有三款醬汁可以點!啲麵吸收咗湯汁嘅香氣,好好味!-馬來咖哩牛肉飯-牛肉鬆化而不柴,咖哩醬汁香辣而濃郁,白飯綿密而軟熟,整體嘅口感都非常好。-沙嗲雞肉串燒-雞肉嫩滑Juicy,沙嗲醬香甜帶少少微辣,提升咗雞肉嘅風味,勁鍾意佢呢隻沙嗲醬,必試!-鮮油咖映多士-雖然望落去好邪惡,但實在係太好食!一定要嗌!多士香脆而鬆軟,鮮油咖映醬香甜而濃郁,真係好滋味!不過真係一件起兩件止好啦~~-爽爆檸檬茶-其實係凍檸茶,如果酸味再提升啲會仲正!-百香果檸檬綠-超巨大一杯!朋友幾乎飲唔晒!百香果好香,酸酸甜甜咁好解膩,值得一試!

-招牌星馬雞麵(叻沙湯)-

-馬來咖哩牛肉飯-

-沙嗲雞肉串燒-

-鮮油咖映多士-

-爽爆檸檬茶-
其實係凍檸茶,如果酸味再提升啲會仲正!

-百香果檸檬綠-