2014-08-15
好耐之前黎過一次,都已經覺得好好食,今次難得約到兩三個知己再去回味下!由於打電話訂左位關係等左陣就入得喇,一坐企就緊係order左隻雞先啦!!招牌菜點可以唔叫呀! 望望下覺得個menu同之前好似唔同左,原來出左新野!!! 好多都好吸引呀!由於我地都唔係好食得辣就叫左半隻無辣,啲水晶粉吸晒個汁 真係好入味 啲雞Size我覺得適中,唔算大隻唔算細隻!仲幾滑劣劣架第一個新野:巴馬火腿沙律個人唔太喜歡食蕃茄 所以剩係夾左小小菜同巴馬火腿黎試,都覺得個味道幾match,唔會怪,朋友話個蕃茄都好新鮮! 自己覺得個汁都幾好味架明洞水冷麵呢個睇落去好似米線咁,但食落去又唔係喎,原來呢個係韓國素麵,加埋個白醋汁,一流之前都有芝士餃子 今次原來轉左!餃子細粒左 芝士依然咁香 不過雖然細粒左但係味道依然保持到無令我失望!海鮮墨水飯 朋友話食完呢個牙會黑晒 我都已經有心理準備,點知無喎!個口感煙煙un un,好香,仲可以用紫菜包住黎食!真係又有新食法
Size我覺得適中,唔算大隻唔算細隻!仲幾滑劣劣架
第一個新野:巴馬火腿沙律
明洞水冷麵
之前都有芝士餃子 今次原來轉左!
海鮮墨水飯