2019-08-17
屋企有3人差唔多時間生日,就決定食餐放題慶祝一下。咁我即日book話8點有位,去到就8:16先有得入座,咁等16分鐘都唔算太耐,可以接受既。我地揀左$168普通牛餐,加$50包炸物、刺身、壽司同串燒。點知坐低先話吞拿魚、甜蝦、油甘魚,雞翼串燒同豬肉串燒冇晒咁叫放題咩?但都算啦一場黎到又有老人家,廢事坐低又走就繼續食啦。坐底湯底未到,就去沙律吧拎野食先!我入去既時候冇菜,到我走既時候都冇refill過,剩係食左螺肉同中華沙律。。。上圖既湯底係雞湯,味道淡到鹽都冇落咁。佢係一人揀一個湯底,除左魚湯之外,其他都冇味,佢可以做到連壽喜燒都冇味,真係十分難到做!至於壽司舊飯太大,格硬塞飽你。三文魚同海膽蝦味道唔錯,帶子完全冇味,但我地坐底5分鐘黎,廚房話刺身壽司要停20分鐘先會再出,大老我得90分鐘食,你仲要停20分鐘,咁我食咩好?最後要追單追4次先黎到小小壽司同埋補番鐘數比我地。至於肥牛係必點架啦,牛既味道正常,但$168餐肥牛真係肥肥肥牛,如果想食瘦小小既朋友可能要揀其他貴d既套餐啦。而且比既牛6人份量得2碟,每次加牛都要三催四請先到。好似比完錢都要求佢比碟牛我地咁。回應番上面佢收放題價錢,
坐底湯底未到,就去沙律吧拎野食先!
身為一間放題店,冇一樣貨自然要搵另一種replace或者拎走個兜唔好比人知有呢樣食物provide架啦,服務已經唔好,仲要味道都唔好,唔知佢到底想點做生意。
番到屋企有4個人肚痛,可能存在衛生問題
永久blacklist