2018-06-13
喺觀塘返工真係一件好嘅事~因為咩都有得食!今次介紹呢間LM cafe仲誇張....中/西/日/港式/甜品都有得選擇入面環境都算大!仲有卡位座tim~多嘢食到唔個揀邊款好~又有抵食鐵板又流心蛋奄列,炸雞翼,意粉........仲要有埋甜品試吓個日式啲嘅黑松露什菌卷蛋拼帶子撈出前一丁先~厚厚嘅蛋加埋黑松露已經好香~一切開啲蛋汁同什菌都忍唔到要咇出嚟.材料十足而帶子就炸到好脆口,而撈丁方面因為加咗cafe袐製醬汁炮製成個撈丁唔同晒!記得叫店員加多汁~~熱到爆炸嘅天氣,我就鍾意叫杯波蘿冰!cafe都好細心將波蘿切到一小粒咁!飲喺上嚟可以夾雜到波蘿肉個心都涼晒~夏天必飲甜品我就揀咗班戟~芒果朱古力雪糕x朱古力醬x香蕉開心食嘅時間又到喇~特別想講下個班戟,食入口個味道又唔似傳統班戟味個咬口感覺比較厚身一點!加少少芒果雪糕再加朱古力醬真係冇得輸PS.店員禮貌好好,見到佢哋忙到發慌都keep到禮貌
入面環境都算大!仲有卡位座tim~
仲要有埋甜品
甜品我就揀咗班戟~芒果朱古力雪糕x朱古力醬x香蕉
加少少芒果雪糕再加朱古力醬真係冇得輸
PS.店員禮貌好好,見到佢哋忙到發慌都keep到禮貌