2021-08-16 249 views
睇到上網介紹呢間餐廳cp 值高, 專登今日去試下。有得揀打邊爐、韓燒、刺身,一場嚟度,當然要試最貴,要晒三樣,但其實要晒三樣都係差唔多200 咋,可以滿足晒三個願望,真係好抵食。叫咗花膠雞湯底,好足料,有半隻雞、幾塊花膠,落野食之前,飲咗碗雞湯,超級鮮味!之前上網睇係用紙去嗌嘢食,而家改咗做用QR code,非常方便。有知非常好嘅位係,通常打邊爐嘅餐廳最多都係可以半碟咁嗌,但呢度嗌嘢食可以一件一件咁嗌,啱晒我呢啲每樣都想試嘅人。呢度有好多款嘅海鮮可以揀,特別係呢個象拔蚌同埋魷魚,非常爽脆、鮮嫩。炸物非常推薦榴槤炸彈,上碟嘅時候仲係好熱口,而且入面仲有唔少嘅榴槤果肉。
睇到上網介紹呢間餐廳cp 值高, 專登今日去試下。