係附近整完野諗住行下💃🏻食下野先🍽點知落雨🌧冇帶遮☔️唯有拿拿臨買2盒外賣🥡搭車返去🚌~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•▪  A餐 • 1人🧍🏻‍♀️ ($48) 加配冷麵(+$10)可揀 💁🏻‍♀️雞腿 / 雞胸 / 雞翅 另可以$10 配冷麵❄️🍝 / 白飯🍚我揀左👇🏻▫️雞腿🐔 : 雞肉嫩滑🍗▫️蜂巢豆腐🐝 : 超索汁😚 必揀❣️▫️雞腎🐔 : 切到薄薄🤏🏻有好多片,咬落爽口,唔硬😛▫️齋鮑魚 : 第☝🏻次食,唔係好似齋,幾得意🤩▫️冷麵❄️🍝 : 冇過淋 / 過硬👏🏻.▪  5️⃣款配菜 ($41) 我揀左👇🏻▫️雞翅🐔 : 好大隻,仲要唔係得中翼部份🤗▫️麻吉燒 : 好鍾意中間🤌🏻麻薯個種煙煙韌韌🤓 必揀❣️▫️甜不辣 : 食落唔會好油🔥🐟▫️豬耳🐷 : 切左🔪一條條,夠咬口,爽爽😝▫️秋葵 : 真係好鍾意✂️剪開左個樣,d窿窿入晒汁.💁🏻‍♀️店員會✂️剪開,剪細舊d配料,等每一舊都可以索到d汁😌舊舊都沾到更多汁,舊舊都有味😋💁🏻‍♀️本身以為配料唔會好多,所以有盒加左冷麵底❄️🍝點知食極都仲未食完,最後🤰🏻💁🏻‍♀️仲見有生果可以揀,🇹🇼芭藥 鳳梨🍍 青蘋果🍏,配醬汁應該都幾特別
係附近整完野諗住行下💃🏻食下野先🍽
點知落雨🌧冇帶遮☔️
唯有拿拿臨買2盒外賣🥡搭車返去🚌
 A餐 • 1人🧍🏻‍♀️ ($48) 加配冷麵(+$10)  &  5️⃣款配菜 ($41)

可揀 💁🏻‍♀️雞腿 / 雞胸 / 雞翅
另可以$10 配冷麵❄️🍝 / 白飯🍚
我揀左👇🏻
▫️雞腿🐔 : 雞肉嫩滑🍗
▫️蜂巢豆腐🐝 : 超索汁😚 必揀❣️
蜂巢豆腐

▫️雞腎🐔 : 切到薄薄🤏🏻有好多片,咬落爽口,唔硬😛
雞腎🐔

▫️齋鮑魚 : 第☝🏻次食,唔係好似齋,幾得意🤩
齋鮑魚

▫️冷麵❄️🍝 : 冇過淋 / 過硬👏🏻
▪  5️⃣款配菜 ($41)
我揀左👇🏻
▫️雞翅🐔 : 好大隻,仲要唔係得中翼部份🤗
雞翅🐔

▫️麻吉燒 : 好鍾意中間🤌🏻麻薯個種煙煙韌韌🤓 必揀❣️
麻吉燒

▫️甜不辣 : 食落唔會好油🔥🐟
甜不辣

▫️豬耳🐷 : 切左🔪一條條,夠咬口,爽爽😝
豬耳🐷

▫️秋葵 : 真係好鍾意✂️剪開左個樣,d窿窿入晒汁
秋葵

舊舊都沾到更多汁,舊舊都有味😋

💁🏻‍♀️本身以為配料唔會好多,所以有盒加左冷麵底❄️🍝
點知食極都仲未食完,最後🤰🏻
💁🏻‍♀️仲見有生果可以揀,🇹🇼芭藥 鳳梨🍍 青蘋果🍏,
配醬汁應該都幾特別,下次試下先🙆🏻‍♀️
💁🏻‍♀️如果嫌唔夠配料可以加配菜 • 每款加$7
🔺配料有成3️⃣6️⃣款任揀,真係咩飲食既人都岩
(生酮飲食🛢 / 素食🌱 / 一般飲食 / 水果餐🍍🍏……)
🔺調味 / 味道方面🧂
-自己揀辣度 🌶
-可加 / 走 蔥 • 蒜🧄 • 油
-口味 : 淡味 / 正常 / 濃味
🔺選擇困難症既,可以$36就咁買個鹽水雞飯🐔🍚
🔺野飲🥤都有好多選擇 (加$5 - $15)

TakeAway
蜂巢豆腐