2018-06-12 6546 views
有個WEEKEND 約左ZUMBA 友GYM 完後去TEA.揀左係GYM附近既呢間餐廳, 好邪惡呀佢地. GYM完又食返.. 正所謂唔食野又點有氣力減肥呢?!佢地發板揀呢間, 4條女叫2個SET 就FIT 哂!!!原來我地係TARGET 叫兩個甜餐, 然後望到牆上有呢個咸餐, 所以就叫左各一喇!左: HOT PLATTER $148 右: MOREISH TEA TOWER SET $128HOT PLATTER, 好在有叫呢個, 一上黎未影相已畀人搶NACHO呀! 第一層有牛油果三文魚子蟹肉脆餅中間係炸雞條, 個醬幾出色~底層係NACHO~~~鬥快搶呀~~~睇完個咸既, 好似個甜既比下去了.煙三文魚BURGER 仔~ 個包唔同色既~ 不過味道一般~唔太特出~相比下, 如果你叫我再黎既, 我只會叫咸點喇. 好在我地臨時改主意一咸一甜~先試到個吸引D 既下午茶~不過價錢就好有競爭力既~ 夠抵食~所以都唔會太高要求~
正所謂唔食野又點有氣力減肥呢?!

佢地發板揀呢間, 4條女叫2個SET 就FIT 哂!!!

原來我地係TARGET 叫兩個甜餐,

然後望到牆上有呢個咸餐, 所以就叫左各一喇!
HOT PLATTER

第一層有牛油果三文魚子蟹肉脆餅

中間係炸雞條, 個醬幾出色~

底層係NACHO~~~鬥快搶呀~~~

MOERISH TEA TOWER SET
睇完個咸既, 好似個甜既比下去了.

先試到個吸引D 既下午茶~
不過價錢就好有競爭力既~ 夠抵食~所以都唔會太高要求~
$75 (Tea)
HOT PLATTER
MOERISH TEA TOWER SET