2022-08-11 236 views
2022-08-04同女朋友去咗觀塘🚶🏼‍♀️去成業工廈個間嘅台灣嘢哈豆😍想食甜品同刨冰🍧但原來成業依間哈豆,無刨冰食架🥲不過唔緊要,照食晚餐😉平日晚餐時段,都滿位了🤪店員安排我哋坐四人枱4️⃣餐廳就半自助式,寫完點餐紙先付款💵店員會送餐😉我哋點了,台灣牛肉麵,66蚊碗,送指定飲品,份量幾多,牛肉用上牛展同牛筋嘅部份,有埋蘿蔔,牛展好入味,蘿蔔好爽口,湯底唔會好濃牛肉味偏淡,味道正常🤓台灣五寶肉燥飯,66蚊碗,份量正常,每一款餸都有一舊,肉燥偏甜,仲有菜圃,撈埋肉燥飯食口感好正,味道幾好😍整體環境食得舒服,音樂聲比較大,可能坐得近部電視😅服務超好,店員一個人負責煮嘢食,收錢,帶位,仲要咁好禮貌,值得一讚👍🏻食物味道同份量都正常,會試埋哈豆另外一間分店😚😚#哈豆#台灣牛肉麵#台灣五寶肉燥飯
2022-08-04

同女朋友去咗觀塘🚶🏼‍♀️
去成業工廈個間嘅台灣嘢哈豆😍
想食甜品同刨冰🍧
但原來成業依間哈豆,無刨冰食架🥲
不過唔緊要,照食晚餐😉
平日晚餐時段,都滿位了🤪
店員安排我哋坐四人枱4️⃣
餐廳就半自助式,寫完點餐紙先付款💵
店員會送餐😉

整體環境食得舒服,音樂聲比較大,可能坐得近部電視😅
食物味道同份量都正常,會試埋哈豆另外一間分店😚😚

#哈豆
#台灣牛肉麵