2018-09-26 454 views
放工肚餓想食d唔洗等咁耐既野食,大概7.30入去唔洗等位,餐廳亦唔滿,仲有位剩。兩個人被安排坐2人位,左右兩邊係2人檯同4人檯。我地叫左5個小食1個pizza,叫完之後隔離4人檯走左,我地就問可唔可以轉過去,個個職員都話:要問另外個同事。d野食開始上,檯開始唔夠擺,餐廳仍然有位剩,隔離張4人檯仍然無人,我地再問可唔可以轉過去,問左幾個人之後答案係唔得因為已經叫左野食。之後d野食繼續上,後上既野食要擺係隔離張4人檯,但係仍然唔俾我地坐過去,其實已經問左起碼4-5次,位姐姐都係好惡地話唔可以轉檯,只可以'擺住d野食係隔離檯',但係唔可以坐過去。切pizza切唔到,夾野食都要隔條河,好似偷緊隔離檯d野食咁。最後要同經理投訴先可以坐張4人檯,經理見到呢個情況即刻同我地轉檯,當時餐廳內仍然有位剩。食物味道同其他分店差唔多,但係員工態度完全接受唔到,下次唔會再去呢間分店。
2018-09-26
Type of Meal