2024-11-18
本來訂了9位,最後有朋友缺席所以改左8位,當中朋友帶了位5歲小朋友,冇計落去,去到餐廳帶位嗰個問:咁其實你地而家幾多位?你地話9個改8個,而家你地咪9個囉,咁我加返個位!之後放低menu,話比我知每人要叫一個套餐,唔可以二個人分一個(我唔知點解佢會覺得我地會二個人分一個餐🙄)其實你同我講幾錢最低消費咪得囉,最後睇返人地啲食評都唔係咁計另外有個上餐既長髮女待應,對於所有查詢,必然先寸一寸先,例如:請問主菜可以上未,我地都叫左個幾鐘了?佢:係續樣續樣上菜喎,你想既我一次過上比你都得其實菜與菜之間我真係等得太耐先問,佢態度比我感覺好似我未食過西餐咁第一次飯後會檢討😂原來大家當時都食到一肚氣,又唔想破壞氣氛,所以冇出聲,餐廳環境,以及食物質素,其實都係中上,正路餐飯食完真係冇投訴,難得有間主題餐廳做得好,可惜給一,二個員工影響整體質素,客人冇無理取鬧,無要求,都可以比你地笑住咁寸,唔會再幫襯
另外有個上餐既長髮女待應,對於所有查詢,必然先寸一寸先,