第一次食唸住試下,叫左兩個餐一個巳經食曬,但個叉燒意粉等左20分鐘都未到忍唔住要叫侍應睇下😵‍💫意粉個湯係無味,最好食係個餐包,熱好立克無落糖甜到飲唔到,點知食食下有個侍應問都唔問將碟腸仔午餐肉直接拎垃圾紙巾放入去收碟碟3份2既腸仔同午餐都唔問下人要唔要,我同侍應講我仲食緊,個侍應補返新既腸仔同餐肉比我,我繼續食緊個叉燒意粉,點知又再有另一個侍應又再擺一張單落去碟午餐肉同腸仔到打算收碟,我即話下~~又收!佢先停手。。。其實真係好唔明,點解兩個侍應係咁收我碟腸仔,重點,另一個碟有蛋殼垃圾唔收,不停收我有3份2既食物,意粉巳經20幾分鐘先到,想食個早餐不停比人收野,真係無曬胃口!唔會再去,員工好似未訓醒咁
2024-03-30
$38 (Breakfast)