2018-04-16 137 views
唔可以話好好食,但係態度真係唔多掂,去到明明個場唔係好多人,我地六個人叫左四個飯,但係由1點等到1.30都未有得食,本人係學生個到都好多學生,我地放lunch得1粒鐘,行過去用左三個字,等成半個鐘都未有,吹左幾次都係咁,仲要見到啲廚師行出去打牙交,都最后真係冇時間,同佢講取消,佢即刻黑面,過左五分鐘,個飯出左,佢就隔硬塞過尼,我話唔要佢話都出左你要埋佢唔收你錢,但其實唔係錢嘅問題,係冇時間食,后尾佢叫我打包,我話真係唔使啦唔該,因為拎到返學校跟本都食唔到,佢就秒啤住我,又大大聲話我浪費食物,我心諗,你估我唔餓唔想食咩,到最后我冇出聲,9秒9跑返學校先冇遲到。。