2018-04-02 775 views
係外國成日都聽到唐人街 係香港就想搵條外國街 除左SOHO區之外原來喜帖街呢度都好有外國feel 紅日下晏12點幾黎到都幾乎full 好彩都比我地搵到張outdoor ☺️超過一半都係外國人 真係以為自己去咗英國Chai Tea Latte small size 都已經好夠飲 我見大杯真係好似個湯碗咁大😱 Ice mocha 朱古力味同咖啡味都唔太突出 可以做得更好阿熊忽然話想食包 所以就要左ham & cheese 既牛角包 果然無令人失望 入口鬆化 好香 咬開仲見到一層層 ! 而我就好貪心咁叫左個類似all day breakfast 既set . 有我至愛既牛角包,🥐仲有2塊麵包,烚蛋,鮮果yogurt,煙三文魚同埋吞拿魚成個set好新鮮同健康除左牛角包出色之外 連2塊不嬲都唔討好既麵包都一樣好味 就算唔搽jam都無問題 唔會乾爭爭同硬烚蛋就比較難met殼 🥚因為佢有少少流心 太用力又怕爆哂出黎食食下都幾飽 開頭仲擔心呢d咁健康既早餐得個樣. 有機會要試埋dinner 應該會仲好feel😍
超過一半都係外國人 真係以為自己去咗英國
成個set好新鮮同健康
食食下都幾飽 開頭仲擔心呢d咁健康既早餐得個樣.

有機會要試埋dinner 應該會仲好feel😍
2018-03-31
$150 (Lunch)